Thursday, 25 February 2016

The end of semester 4

Assalamualaikum :)

one more paper to go gaisssss wehooo~ 
and yess, the last one is the tough one ;( 
but i dont care because hakak sado di sini ada awaken mangekyo sharingan. boleh jawab exam dengan steadily and confidently like sasuke with susano and kyubi shield mehehew


im so excited sbb blog da siap renovate, hope ada mood baru nak active in blogging. (hope so, InsyaAllah).. and i will posted my random uninformative thoughts and a few moments that i want to shout out. and i told you,, it will be boring until u will disguise. and i will put my gediks in my typing with rojak plus grammar nazi plus kau akan menyampah. sooo kalu rasa nak give up dri melayan gedik aku, boleh la let go blog ni. (lagipun tak ramai pun viewer, so boleh la aku merapu kat sini hikhok).

currently 6.11pm of 25 February2016 (im not sure if this post date and time are synchronize with my laptop clock). im sitting alone at my study desk accompanied by sound of vehicle surfing on Federal Highway at the back of my apartment. and yeayhh im alone in my room without roommates. apa lah nasib, semua orang dah start cuti sem, aku esok baru nak start. mehhhh, tapi it will be boring kalu balik awal dan cuti di rumah seminggu lebih...rindu kawan beb hahaha

one chapter of Microbiology III done! and another three chapters to cover this night. muehehe
sebenarnya sepanjang aku type ni perut ni bergendang lagu coldplay dari tadi,. naik kesian pulak tapi tak tau nak makan apa. nak masak... barang dah habes,. nak turun beli mkanan,. dah nak maghrib. makaa kunyah je lah Milo cereal ni hahah

post kali ni takdelah nak emotional sangat or tetiba nak menyampaikan pandangan, tapi hanya untk isi masa kosong after study sambil tunggu maghrib dengan mende yang berfaedah lah sikit kut. phew

started with happy recovery  to my best boy friend.from metacarpal fractures surgery( rasa tak payah nak wish lebih kut sebb dia kata dia ada rinnegan, so dia boleh behave la dengan sakit after surgery tu). just wish good luck ;) * i mean kawan lelaki like seriously kawan.

and to my all friends yang akan fight to the fullest untk esok last paper Microbiology III untuk our diploma, you all can do it after almost 2 years we battling with this course and tomorrow is our final exam for this subject at diploma, hope we will do our very best and may Allah permudahkan kita semua menjawab dekat chancelor hall nanti. ~Aamiin ^^
 
im a little bit pishang dan rindu riuh rumah. rindu rumah bergegar sebab housemate main skipping tengah2 malam, bunyi mengilai, menyalak, mengaum, mengiau sbb gelak tawa kitorang eventhough during exam week. apatah lagi bau masakan housemate yang aku sendri rasa tergugat dengan masakan dorang hahah. rindu lawak budu dan hambarudin roommates sampai semput dan senak perut aku dibuatnya. and yeahh aku lagi rindu tgok cerita runningman ramai2 smpai gelak gila2..
and...and... and..... (actually kami penghuni rumah dari wanita2 yang sangat unik, kalu nak cari yang sopan dan beradab antara kami ni ada je tapi tak jamin sangat ah hahaha,, but honestly diorang baik dan solehah *tak termasuk yang menulis ni, sbb dah lama out dah dari category sopan dan beradab tu hahahah) 

rasa macam nak end dah ni,.. tapiiii will be missing this blog maybe.... sbb wifi rumah ni nak kena terminated sbb agency rumah dah tukar. so all of the systems might change drastically. including dapur nak kena tarik balik sekali dengan wifi huaaaaaa ;((((( 

tapi like i have said, im a tough women with masters in all jutsu definitely can adapt in every situation, InsyaAllah 

hahaha

ouhh waitt nak habaq, mntak maaf sebab account wechat maybe stop sekejap untuk beberapa bulan, account twitter ada new account. atas sebab2 tertentu. terima kasih.

okayy maghrib pun dah nak masuk, perut pun dah lapar, bau badan pun dah macam bangla,,. better chaww.

p/s: maaf sebab penulisan blog ni terlampau straight forward, kalu anda pencinta bahasa, maafkan saya lagi sebab saya cuba untuk bersahaja dalam penulisan ni. saya peminat anime Naruto Shippuden, jadi maafkan saya kalu anda tak faham maksud atau lebih baik abaikan saja istilah yang saya pakai. kalu anda rasa cara pemikiran, penulisan dan pengisian saya perlu diperbahrui,, boleh la comment., saya lagi bertambah suka. terima kasih <3