Friday, 1 May 2015

boring

assalamualaikum^^

boringg~~~~~

tak tahu nak tafsirkan perasaan sekarang

semua cuti
semua balik kampung
rumah kosong
tinggal aku seorang
rasa nak travel sendiri
nak berdikari atas kaki sendiri
rasa nak rasai semua pengalaman dengan kaki sendiri

tapi mana nak pergi?

wayang?
MPH?
shopping?

ehh.. aku tak tau nak shopping apa, takut membazir je semua tu.

wayang? tu idea best tapi sedih bila sorang2. hahah

MPH.. bisa ajaaa!! tapi lepastu? 

oklah nak plan camni.

wayang
MPH
makan!!!

aishhhhhhhh..

seriously nak pergi majlis ilmu. tak kisahla kat mana atau ape pun..!!

masjid negeri ada bicara addin dengan saudara baru esok tapi 6.30 pagi. hhaha
memang ajak aku qiam kat situ la ni! tapiii..tapii. i kennot hehehe

pa lagi weyhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pishang nihh

okay bye.. maybe novel and coffee boleh release kekusutan nih. hahaha yoshh!!