Saturday, 8 June 2013

budak kecik nih!!

assalamualaikum!! pe cite korg? sihat?

arini nk citer sikit la pasal cuti 2 minggu ni. aq luangkan mase cuti ni dekat umah kkk aq..kat gombak!! actually nak first week je..tapi memandgkan abg ipa aq keje shift malam, than aq terpkselah tmankan die kat sane for 2 weeks..aq berjimba kat sane memg x ingat SPM..serius aq sangat critical untuk holiday ni.memang sangat rase gembire bile dpt kuar ngan kakak, jge kakak time die pregnant, gelak2 share2 citer even die penat pon die sanggup dengar citer aq yg x best tu hahah..spent mase depan tv same2, masak same2, citer sedih same2..dan tu sume mmg jarg aq rase ngan kakak semenjak kkk da kawen ni..hahah..

da 2 minggu aq asyik ikut kkk pi sekolah die..sekolah al-amin..iyela..die mengajar tusyen dgan berbadan due camtu..hahaha die pi mengajar, aq duduk kat bilik guru sekola die sambil study siket..haha. tapi homework, pandang tepi ajela..lepas die balik mengajar, die bwk aq pi saloon rambut kat wangsa maju untuk rambut aq nie haha (perempuan je)

aq ingat, hari selase ngan rabu minggu nie..aq wat cinema marathon ngan kkk kat cinema wangsa walk mall! sanggup berhabes wet untuk tengok citer tu..kakak ajak pi mkn rotiboy. pastu, jumpe la artis Johan ngan Isteri die..

than tadi, kitorg baru je habeskan satu hari dengan 4 movie kat umah memang aq rase best sangat dpt tengok movie karak, battleship, avengers ngan amazing spiderman. aq suke sangat memang sangat rindu time kitorg adek beradek berkumpul same2..

until now..aq memang nk nanges sepuas2nye..!! aq x nak balik sekola!! aq x nk duduk kat sekola dengan banyak masalh yg aq lalui!! huhuu aq x nk SPM..!! benci sukan! benci result ppt!