Saturday, 25 August 2012

Qila sayang kakak ketat..ketat

haih cam biaso la..aq suuke cari pasal..suke sangat jadi spoiler..
semalam 24 ogos 2012 adalah tarikh penting dalam hidup aq..
tarikh yang bawa aq 1001 kegembiraan yang amat bermakne..
kakak..bermula dari pagi..kakak ajak aq pi shopping barang untuk rumah baru die..pastu ajak pi beli barang dapor dkt OTK mall..selepastu akak bawak aq ke satu tempat yang payah untuk aq dapat pergi ke sana ( maklumla orang kampong) iaitu..Wangsa Walk dekat Wangsa Maju.kat sane..kakak ajak aq makan popeye. tu la frst time aq makan bende alah tu pastu pi men game sampai aq bazirkan token ngan wet kakak yang lebih RM10 untuk main..!!..semalam jugak pergi tengok wayang..tu la kemuncak kegembiraan aq..tengok wayang dengan kakak pada pukul 9.30 malam~11 malam!! citer The Diary of Wimpy Kid Dog Days.. tu la yang best
kelakar giler..kitorang tempah tiket awal!! takot org amek couple sit. dalam bilik no.7 tempat ddk K7 & 8.seronok..makan popcorn sampai habis..kitorg amek Combo Pack. memang terbaek..ketawe same2..nie adalah kali pertama aq tengok wayang dalam seumur hidup!! sayang kakak sangat!! walaupon kkk da kawen..kite x kesah..sbb kasih syang kkk kat kite x de sape boley ganti..
nak dijadikan citer..
selepas peristiwe tu..kitorg balik umah..
kitorg lepak2 jap..
pastu..kkk ngan abg ipa aq tertidur kat bilik..
aq tunggu saaaaaaaampai pukul 2 pagi..dorg still x kuar lagi..
aq da siap packing da..huhu..
sampai aq pon tetido..
than aq ketuk pintu biik dorg baru dorg kuar..
pastu baru tau yang kene balik arini..
huhu..
kecewe pon ade gak la..
tapi salah aq jugak
pagi tadi..
aq teros wat muke..
biase la... aq nie ngade2..merajuk la konon..pastu x sengaje aq terhempas peti ais kesayangan abg ipa aq..
than die pon marah aq..kkk pon same gak..tapi..aq tau tu salah aq..wat dorg bengang..
aq puye sedey sbb otw balik umah tanjong..mmg suasane sunyi dalam kerete langsung x bersuare..dengan muke kakak yang kecewe sangat ngan aq..
maaf kak..aqila x sengaje..aqila mintak maaf..aq tau ..aq da kecewekan kkk!! tapi aq mintak maaf sangat2..kite sayang kakak..btw..kite terhutang budi kat kakak..kakak da bwak kat aq satu tempat yang amat bermakna dalam hidup aq entah bile lagi kite dpt luangkan mase camni kan???
maafkan kite..dan ini adalah kali pertama aq mintak maaf kat kkk selain daripada hari raya.. Qila sayang akak..maafkan kite tau..!!!